Team

Het Mooie Woorden-team bestaat uit een gedreven groep jonge kunst- en cultuurprofessionals met ieder een eigen expertise en netwerk in de culturele sector. De diversiteit van het team zorgt ervoor dat de organisatie vanuit verschillende invalshoeken kan werken. Een ding hebben we gemeen: een hart voor literatuur.

Lisa Isabel MW nicky
Lisa Weeda
Programmamaker

Lisa studeerde Creative Writing aan ArtEZ, en studeerde af met een non-fictie werk. Haar werk werd onder meer gepubliceerd op De Optimist, Athenaeum.nl en in Das Magazin. Talent een podium bieden, is voor haar een belangrijk criterium. Ze reisde af naar Oekraïne om onderzoek te doen naar het vaderland van haar oma. In november 2016 verscheen haar chapbook De benen van Petrovski, een literair verslag van die reis.

Isabel Reker
Projectleider

Isabel studeerde af in Nieuws en Media met een onderzoek naar de overgang van Passionate Magazine naar Passionate Platform. Ook deed ze de minor Creative Writing. Ze heeft gewerkt als redacteur en stort zich nu op het ontwikkelen van E-learning. Sinds 2014 maakt ze deel uit van het ‘Mooie Woorden’-team, sinds 2016 als projectleider.

Nicky Hessel
Productie

Nicky rondde de afleiding Culturele Maatschappelijke Vorming af in 2016. Kunst- en cultuureducatie en literatuur is wat haar drijft, productie is haar specialisatie. Ondertussen schrijft ze wat proza. Eerder deed ze dingen voor Studio 52nd en Amsterdamse JeugdteJAterschool en nu knalt ze bij Mooie Woorden.

 


Bestuur

Vanaf 2017 is Mooie Woorden een eigen stichting. Na in het verleden onder verschillende stichtingen te hebben geopereerd, is het tijd om op eigen benen te staan. Stichting Mooie Woorden Utrecht is de naam! Het bestuur van de stichting bestaat uit:

  • Pieter Hessel (voorzitter)
  • Daan Beeckman (penningmeester)
  • Mariëtte Huls (secretaris)

mooie woorden in hofman foto