HET TEAM

Het Mooie Woorden-team bestaat uit een gedreven groep jonge kunst- en cultuurprofessionals. We hebben allemaal een eigen expertise en netwerk in de culturele sector. De diversiteit van ons team zorgt dat de organisatie vanuit verschillende invalshoeken werkt en altijd vernieuwt. Een ding hebben we gemeen: een hart voor literatuur.


PROJECTTEAM

Projectleider & financiën

 • Isabel Reker
  Isabel is een groot boekenfanaat en de rots in de branding. Ze werkt als producent en redacteur in de culturele sector. Voor Mooie Woorden houdt ze alle deadlines in de gaten, initieert ze projecten en verzorgt ze de financiële kant van het stichtingsbestaan.

Programmamaker

 • Lisa Weeda
  Lisa Weeda is schrijver. Ze studeerde Creative Writing aan ArtEZ Arnhem en maakte eerder al het chapbook De Benen van Petrovski. Voor Mooie Woorden maakt ze programma en is ze heel vaak op het podium te vinden.

Uitvoerend producent

 • Nicky Hessel
  Nicky is heel goed in dingen regelen. Ze werkt als productieleider en uitvoerend producent voor verscheidene organisaties in de culturele sector. Voor alle producties van Mooie Woorden zet ze de puntjes op de i.

Naast het vaste team werkt de stichting ook veel samen met jonge professionals in opdracht. Zo worden alle visuals gedaan door Flavia Privitera aka VJ Flavour en de vormgeving door Kaulane Huisman.

BESTUUR

Sinds eind 2016 is Mooie Woorden een eigen stichting. Na in het verleden onder verschillende stichtingen te hebben geopereerd, was het tijd om op eigen benen te staan. Stichting Mooie Woorden Utrecht is de naam! Het bestuur van de stichting bestaat uit:

 • Pieter Hessel (voorzitter)
 • Daan Beeckman (penningmeester)
 • Mariëtte Huls (secretaris)

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven