HET TEAM

Het Mooie Woorden-team bestaat uit een gedreven groep jonge kunst- en cultuurprofessionals. We hebben allemaal een eigen expertise en netwerk in de culturele sector. Een ding hebben we gemeen: een hart voor literatuur.

PROJECTTEAM

Zakelijk leider

 • Isabel Reker
  Isabel werkt zelfstandig in de dienstverlening voor uitvoerende kunst, als projectleider, producent en redacteur. Ze studeerde af in Nieuws en Media met een onderzoek bij Passionate Bulkboek. Tijdens haar studie deed ze een minor Creative Writing en werkte ze bij Stichting Cultuurpromotie Utrecht. Isabel voegde zich in 2014 bij het Mooie Woorden-team.

Artistiek leider

 • Lisa Weeda
  Nederlands-Oekraïense Lisa is een hybride schrijver en kunstenaar. Ze schreef de novelle De benen van Petrovski, creëerde het fotoboek OSELYATA en regisseerde en schreef het scenario van de ruimtelijke virtual reality-documentaire ROZSYPNE. Lisa geeft les aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten & Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Sinds 2013 is Lisa deel van Mooie Woorden.

Productieleider

 • Nicky Hessel
  Nicky is onafhankelijk productieleider in de culturele sector. Ze werkt voor Het Huis Utrecht en eerder al voor Tweetakt, Oerol, International Film Festival Rotterdam, Nederlands Film Festival en verscheidene losse projecten. Ook rondde ze het programma Leiderschap in Cultuur aan de Universiteit Utrecht af in 2019 en houdt ze zich bezig met de Fair Practice Code. Nicky is sinds 2016 betrokken bij Mooie Woorden.

Naast het vaste team werkt de stichting ook veel samen met jonge professionals in opdracht. Zo worden alle visuals gedaan door Flavia Privitera aka VJ Flavour en de vormgeving door Kaulane Huisman.

BESTUUR

Sinds eind 2016 is Mooie Woorden een eigen stichting. Na in het verleden onder verschillende stichtingen te hebben geopereerd, was het tijd om op eigen benen te staan. Stichting Mooie Woorden Utrecht is de naam! Het bestuur van de stichting bestaat uit:

 • Pieter Hessel (voorzitter)
 • Daan Beeckman (penningmeester)
 • Mariëtte Huls (secretaris)

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven