Mooie Woorden presents: De Pandemie-trilogie

Wacht. Hoeveel weken zitten we al thuis? Hoeveel dagen? Hoeveel uren? Hoeveel avonden alleen met onze eigen gedachten?

Hoewel we blij zijn dat het daadwerkelijk lezen van een boek in principe een solo-activiteit is, op de bank of in bed, zijn we jullie absoluut niet vergeten. We missen alles. Het contact, de voordrachten, de mooie woorden die om je oren vliegen, het klotsen van onze zweterige lichamen samen in een poëtische rave met rijkelijk vloeiende drank.

Omdat contact uit den boze is in tijden van COVID-19, hebben we een online literair miniprogramma vormgegeven. De Pandemie-trilogie is er om toch nog dat stukje literatuur bij je thuis te brengen. Zo trekken we elkaar een beetje door deze ellende heen.

DEEL 1 – WE ZIJN ALLEMAAL MENTAAL EN FYSIEK NAAR DE GETVER
In deze aflevering: wijze woorden en knettersterke gedichten van Asha Karami, de rubriek Tim’s Tips door Tim van De Utrechtse Boekenbar, en snoeihard misplaatste WordArt-poëzie rondom het onderwerp omzetderving.

DEEL 2 – WAS MIJN LICHAAM MAAR WEER VAN MIJ
Marjolein Visser praat met ons over haar debuut Restmens, Tim van De Utrechtse Boekenbar geeft een boekentip en probeert een Boekenbar-banner neer te zetten en Nicky heeft een hele harde terugval gehad en zit weer diep in haar WordArt-addiction.

DEEL 3 – FEAST DAYS KESSEMUS COVID EXTRAVAGANZA

Het is december, we gaan allemaal slecht, de wereld blijft nog even op slot. We likken onze wonden, zwaaien naar elkaar op schermpjes en proosten er nog maar een keer op. In de afrondende editie van de online Pandemie-trilogie vieren we de feestdagen zonder echt de feestdagen te vieren met Sholeh Rezazadeh, Tim van den Hoed en Joost Oomen. En met jullie, natuurlijk. Want we houden van jullie, verdomme.

Berichten gemaakt 10

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven