WE LOVE LITERATUUR

Hoi.
 
Wij zijn Isabel, Nicky en Lisa, een Utrechtse crew met een groot hart voor het toegankelijk brengen van goede literatuur. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vormen om het gesproken en voorgelezen woord te programmeren. We doen dit bijvoorbeeld door beerpong te combineren met poëzie, bier en whiskey te schenken op het podium of een dichter in een waadpak in een vijver te zetten.
 
Wij zetten ons in voor jong talent: we werken met debutanten, maar ook met woordkunstenaars in alle vormen die de grenzen met andere disciplines opzoeken. Wij zijn fan van teksten die zich bewegen binnen de actualiteit, voordrachten die hilarisch zijn, retesterke essays en we boeken maar al te graag een schrijver die hier en daar een mokerslag uit weet te delen. Topzwaar worden we daarbij niet.
 
Wij houden van heldere vertellers, absurdisme, humor en een kanonnen goed geschreven verhaal. Kortom: we houden van literaire bazen met even sterke voordrachten. Van talent tot gevestigd, van nieuw tot al een debuutroman of een bescheiden oeuvre.
 
Wij maken de lekkerste literaire middagen en avonden van Utrecht. En ja, af en toe organiseren we een lekker festival of werken we samen met een ander Utrechts initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven